Het komt niet vaak voor dat je mij gekleed zult zien in het roze. Maar vandaag heb ik een optreden mogen verzorgen voor de bewoners van de aanleunwoningen in den Herdgang in Tilburg. En aangezien het vandaag ook de roze maandag zou zijn (vanwege corona werd het dit jaar zeer beperkt en ingetogen gevierd) van de Tilburgse kermis 2021 heb ik mij aangepast aan dat thema met een mooi roze pak. Het is een zeer gezellige middag geworden, de bezoekers hebben uitermate goed mee gedan en ik mag er nog eens terug komen. Bij dezen een eenmalig kiekje van mijn uitdossing vandaag,….haha 🙂

Afgelopen week hebben we wat autoritjes gemaakt en in meer dan 50 zorgcentra een flyer bezorgd.
Met ter kennismaking een fikse korting van € 150 op de normale prijs. Zo lossen we samen corona op. De kennismakingskorting is geldig tot en met de zomervakantie van 2021. (De korting van € 100 voor zorginstellingen in Midden Brabant blijft nog wel wat langer gelden.)

flyer-ter-kennismaking

Op het YouTube kanaal van Leon van Gestel ook een groot aantal liedjes die door LEON zijn ingezongen en ook een aantal live-streams die in 2020-2021 via facebook zijn uitgezonden als “Zondag-middag-muziek(k)uurtje met LEON”. Een uurtje muziek en gezelligheid als een kuur voor de mindere gevolgen van onze toenmalige Lockdown ten gevolge van de Covid-19 perikelen.

link

Het jaar loopt al weer zoetjes aan ten einde. 2020 was voor mij vooral het jaar waarin ik de zorginstellingen in midden Brabant wilde laten kennis maken mijn muzikale activiteiten.

Door de coronaperikelen is het allemaal wat anders gelopen dan ik had verwacht. Niettemin heb ik toch al in zo’n 15 verschillende zorginstellingen een optreden mogen verzorgen. De meeste waren, dankzij het goede weer dit jaar, buiten. Het is me erg goed bevallen en smaakt naar meer. Voor degenen die mij al een keer hebben geboekt, zeg ik: dank je wel.

Omdat ik mijn steentje aan de zorg wil blijven bijdragen heb ik besloten om komend jaar € 100,= korting te geven bij een optreden van 1,5 uur of meer in een zorginstelling. De zorginstellingen die mij nog niet eerder hebben geboekt mogen nog altijd eenmalig de kennismakingsbonus-korting van € 150,= inzetten. Dat betekent dat je mij kunt boeken voor ’n optreden met een duur van 1,5 uur voor de prijs van: € 125,00. (en de eerste keer als kennismaking voor: € 75,00) Voor elk half uur meer komt er € 25,00 bij. Dit aanbod geldt voor alle zorgcentra in de regio Midden Brabant.

De commentaren die ik bij mijn optredens tot nu toe heb mogen ontvangen zijn bijvoorbeeld: “lekker rustige muziek”, “wat een warme stem” en “de bewoners hebben een zeer geslaagde middag beleefd

Laten we hopen dat het in het nieuwe jaar weer snel “normaal” kan zijn of dat we op zijn minst weer kunnen samenkomen om te genieten van een heerlijke herkenbare muziekmiddag.