Afgelopen week hebben we wat autoritjes gemaakt en in meer dan 50 zorgcentra een flyer bezorgd.
Met ter kennismaking een fikse korting van € 150 op de normale prijs. Zo lossen we samen corona op.

flyer-ter-kennismaking

Op het YouTube kanaal van Leon van Gestel ook een groot aantal liedjes die door LEON zijn ingezongen en ook een aantal live-streams die in 2020-2021 via facebook zijn uitgezonden als “Zondag-middag-muziek(k)uurtje met LEON”. Een uurtje muziek en gezelligheid als een kuur voor de mindere gevolgen van onze toenmalige Lockdown ten gevolge van de Covid-19 perikelen.

link

Het jaar loopt al weer zoetjes aan ten einde. 2020 was voor mij vooral het jaar waarin ik de zorginstellingen in midden Brabant wilde laten kennis maken mijn muzikale activiteiten.

Door de coronaperikelen is het allemaal wat anders gelopen dan ik had verwacht. Niettemin heb ik toch al in zo’n 15 verschillende zorginstellingen een optreden mogen verzorgen. De meeste waren, dankzij het goede weer dit jaar, buiten. Het is me erg goed bevallen en smaakt naar meer. Voor degenen die mij al een keer hebben geboekt, zeg ik: dank je wel.

Omdat ik mijn steentje aan de zorg wil blijven bijdragen heb ik besloten om komend jaar € 100,= korting te geven bij een optreden van 1,5 uur of meer in een zorginstelling. De zorginstellingen die mij nog niet eerder hebben geboekt mogen nog altijd eenmalig de kennismakingsbonus-korting van € 150,= inzetten. Dat betekent dat je mij kunt boeken voor ’n optreden met een duur van 1,5 uur voor de prijs van: € 125,00. (en de eerste keer als kennismaking voor: € 75,00) Voor elk half uur meer komt er € 25,00 bij. Dit aanbod geldt voor alle zorgcentra in de regio Midden Brabant.

De commentaren die ik bij mijn optredens tot nu toe heb mogen ontvangen zijn bijvoorbeeld: “lekker rustige muziek”, “wat een warme stem” en “de bewoners hebben een zeer geslaagde middag beleefd

Laten we hopen dat het in het nieuwe jaar weer snel “normaal” kan zijn of dat we op zijn minst weer kunnen samenkomen om te genieten van een heerlijke herkenbare muziekmiddag.

In de laatste maanden van dit jaar zijn er geen nieuwe boekingen en alle geplande optredens zijn, begrijpelijk, geannuleerd. Laten we hopen dat we in het nieuwe jaar weer snel kunnen samenkomen om ouwerwets gezellig te kunnen genieten van een herkenbare muziekmiddag.

Zondag-middag-muziekkuurtje met LEON

Intussen is LEON gestart met live-optredens op zijn faceboek-pagina: LEON – Lenn Galloway. De eerste uitzending was op zondag 8 november 2020. Een zondag-middag-muziekkuurtje met LEON. Het geeft toch weer het gevoel iets te kunnen betekenen voor alle mensen die al zolang verstoken zijn van normaal sociaal contact.

muziekkuurtje

Vanwege de maatregelen rondom het corona-virus zijn alle “normale” optredens in de zorgcentra natuurlijk afgelast. Maar daarvoor in de plaats zijn er nu wel buiten-optredens. Een tuin- of balkon-concert als muzikale opsteker.
Op deze Koningsdag mocht ik twee van dit soort optredens verzorgen.
‘s-morgens bij de Reijshoeve in Tilburg met een tuinconcert. En ‘s-middags bij de Hazelaar in Tilburg met een 4-tal balkonconcertjes. Het was erg leuk om te doen om te zien hoe de cliënten dan toch even een moment van ontspanning hebben. Petje af voor al het zorgpersoneel die zulke activiteiten op een veilige manier mogelijk maken.♥♪♥♫♥