Bedankt voor het vertrouwen in 2020 en op naar een hopelijk gezond 2021

Het jaar loopt al weer zoetjes aan ten einde. 2020 was voor mij vooral het jaar waarin ik de zorginstellingen in midden Brabant wilde laten kennis maken mijn muzikale activiteiten.

Door de coronaperikelen is het allemaal wat anders gelopen dan ik had verwacht. Niettemin heb ik toch al in zo’n 15 verschillende zorginstellingen een optreden mogen verzorgen. De meeste waren, dankzij het goede weer dit jaar, buiten. Het is me erg goed bevallen en smaakt naar meer. Voor degenen die mij al een keer hebben geboekt, zeg ik: dank je wel.

Omdat ik mijn steentje aan de zorg wil blijven bijdragen heb ik besloten om komend jaar € 100,= korting te geven bij een optreden van 1,5 uur of meer in een zorginstelling. De zorginstellingen die mij nog niet eerder hebben geboekt mogen nog altijd eenmalig de kennismakingsbonus-korting van € 150,= inzetten. Dat betekent dat je mij kunt boeken voor ’n optreden met een duur van 1,5 uur voor de prijs van: € 125,00. (en de eerste keer als kennismaking voor: € 75,00) Voor elk half uur meer komt er € 25,00 bij. Dit aanbod geldt voor alle zorgcentra in de regio Midden Brabant.

De commentaren die ik bij mijn optredens tot nu toe heb mogen ontvangen zijn bijvoorbeeld: “lekker rustige muziek”, “wat een warme stem” en “de bewoners hebben een zeer geslaagde middag beleefd

Laten we hopen dat het in het nieuwe jaar weer snel “normaal” kan zijn of dat we op zijn minst weer kunnen samenkomen om te genieten van een heerlijke herkenbare muziekmiddag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*